Termeni si condiții

Folosirea site-ului www.workoutsbyclaudia.ro, denumit în continuare WBC, implică acceptarea tuturor termenilor și condițiilor de mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile actualizate. WBC  își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi în orice moment, fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Date de indentificare:

WORKOUTS BY CLAUDIA S.R.L.
Sediu social: Sat Floresti, Comuna Floresti, Strada Sesul de Sus, Nr. 32, Etaj 2, Ap. 14, Judet Cluj.
CUI 44774895 Numar de ordine in registrul comertului J12/3980/2021 din data 23.08.2021
Telefon 0755462234

Informații Generale – WBC poate include planuri de antrenament online, nepersonalizate, videoclipuri, instrucțiuni scrise, planuri de alimentație, accesorii fitness și alte resurse conexe.

  1. Programele și produsele WBC nu sunt destinate revânzării. Programele și produsele WBC au stoc limitat. Prețurile afișate în cadrul acestui site sunt în RON și nu conțin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, WBC rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare. Informațiile de fitness, nutriție și sănătate de pe acest website sunt doar de natură educațională. Pentru un tratament sau diagnostic specializat, este necesar a se consulta personalul avizat din domeniul medical sau sportiv de performanță, WBC nu ține loc de un tratament sau diagnostic avizat! 
  2. Înainte de a începe orice program de antrenamente sau plan alimentar WBC, este indicat să aveți acordul medicului care sa ateste că o persoană este aptă din punct de vedere fizic și medical la efort și o alimentație specifică.
  3. Rezultatele oricărui program de antrenamente și nutriție diferă de la persoană la persoană. Niciun rezultat nu este garantat, respectarea tuturor recomandarilor WBC poate să producă în timp rezultate cât mai satisfăcătoare. 
  4. Practicarea programelor WBC poate implica și accidentări fizice. În astfel de caz, este necesară întreruperea antrenamentelor și consultarea unui specialist din domeniul medical. WBC nu îsi asumă responsabilitatea pentru nicio accidentare, vătămare sau problemă de sănătate care poate rezulta din practicarea programelor WBC sau a planurilor alimentare.
  5. Imaginile produselor WBC sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului de pe care le vizionați. Unele produse comercializate prin intermediul acestui site sunt lucrate manual, individual, fără să se supună unui procedeu de creație în serie. Prin urmare sunt unice și pot avea mici imperfecțiuni. 
  6. Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul WBC vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-ul colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.
  7. Putem actualiza site-ul nostru din când în când și putem modifica conținutul în orice moment. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că orice conținut de pe site-ul nostru poate fi neactualizat la un moment dat și nu avem obligația să îl actualizăm. Nu garantăm că site-ul nostru sau orice conținut de pe acesta vor fi întotdeauna disponibile sau neîntrerupte. Accesul la site-ul nostru este permis temporar. Putem suspenda, retrage, întrerupe sau schimba total sau parțial site-ul nostru fără notificare prealabilă. Nu vom fi răspunzători față de dvs. dacă, din orice motiv, site-ul nostru nu este disponibil în orice moment sau pentru orice perioadă de timp. Nu garantăm că site-ul nostru sau orice conținut de pe acesta va fi lipsit de erori sau omisiuni.

Drepturi de Autor – Întregul conținut al acestui site (poze, videoclipuri, texte, obiecte, date) este protejat conform legii dreptului de autor, mărcilor comerciale și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală, fiind deținut de către WBC. Folosirea fără acordul scris al WBC a oricăror elemente aparținând acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral continutul WBC, de a reproduce parțial sau integral WBC, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul/Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte, continut video și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a WBC. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, inregistrarilor video, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor, inregistrarilor video sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către WBC. Niciun client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea acestui site vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.  

Confidențialitatea si Protecția datelor cu caracter personal – Clientul are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor despre care a luat la cunoștință cu ocazia accesării și utilizării acestui site, precum și cu ocazia comunicărilor transmise pe parcursul înregistrării, autentificării, plasării și onorării comenzilor și alte asemenea aspecte în legătură cu utilizarea site-ului. Clientului îi este interzis să dezvăluie către terți raporturile sale cu WBC, fără consimțământul expres al societății, oferit în prealabil în scris. 

WBC are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților. Prin acesarea site-ului și a produselor noastre, WBC prelucrează datele Dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. In ceea ce privește drepturile dvs. în calitate de persoană vizată, astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, vă rugăm să accesați Politica de Securitate pusă la dispoziție și celelalte măsuri implementate pentru garantarea drepturilor dvs. Suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site si nu vom vinde sau închiria nimănui aceste informații. Nu vom împărtăși informațiile dvs. cu alte terțe părți din afara organizației noastre, altele decât cele necesare pentru a vă îndeplini cererea, de ex. pentru a expedia o comandă. Când ne furnizați informații personale pentru a finaliza o tranzacție, a vă verifica cardul de credit, a plasa o comandă, a descarca un program, a stabili o livrare sau a returna o achiziție, implicăm că sunteți de acord să le colectăm și să le folosim numai in aceste scop specific. Dacă vă cerem informațiile personale dintr-un motiv secundar, cum ar fi marketingul, fie vă vom cere direct consimțământul exprimat, fie vă vom oferi posibilitatea de a spune nu. 

Putem dezvălui informațiile dvs. cu caracter personal numai dacă suntem obligați prin lege să facem acest lucru sau dacă încălcați Termenii și condițiile noastre.

Vă puteți exercita drepturile prin trimiterea unui e-mail la următoarea adresă: contact@workoutsbyclaudia.ro.

Politica de livrare –  Produsele comandate pe siteul WBC pot fi descărcate imediat dacă sunt digitale, sau vor fi livrate în termen de 3- 10 zile lucratoare de la finalizarea comenzii, dacă sunt produse fizice. Dacă termenul de livrare este mai mare, din diferite motive, veți fi contactat prin e-mail sau telefonic.

Prețul produselor include costul de livrare, dar pot să existe și excepții, caz în care costul trasportului va fi va calculat separat și adăugat prețului final al comenzii.

Odată cu livrarea coletului veți primi prin SMS numărul AWB al comenzii, prin care poate fi urmărit stadiul acesteia la curier.

Pentru comenzile internaționale, costul transportului este de 100 LEI, livrarea se face prin serviciul postal (10-20 zile lucrătoare).

Menționăm că produsele livrate sunt ambalate corespunzător pentru a evita deteriorarea acestora la transport și nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele distrugeri sau pierderi ale coletelor de către serviciul de curierat sau serviciul poștal.

Termenii, politica și costurile de livrare pot fi modificate pe perioade temporare (promoții, sărbători, etc), iar în acest caz veți fi anunțați în momentul achiziției.

PlățiPlățile sunt securizate și se realizează prin partenerii noștri EuPlătesc, online cu card bancar (Visa/ Maestro/ MasterCard). Nu culegem și nici nu stocăm nici un fel de date despre cardurile dumneavoastră bancare, tot procesul fiind desfășurat în condiții și proceduri de maximă siguranță de către EuPlătesc.

În cazul opțiunii de plată “Online prin card bancar”, veți fi redirecționat către pagina securizată a procesorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. 

– Plățile cu carduri de credit/ debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/ Visa Electron și MasterCard/ Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure”, dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/ MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate de bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 

– “3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card! 

Politica de retur – Produsele de natură digitală nu pot fi returnate sau rambursate, ne rezervăm dreptul de a refuza cererile de retur, exceptând cazurile în care produsul cumpărat este defectuos sau nu corespunde descrierii de pe site. În aceste cazuri, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile calendaristice de la data achiziției, iar WBC va face tot posibilul pentru a rezolva problema.

Pentru produsele de natură fizică, aveți dreptul legal de a anula o comandă fără a invoca un motiv și fără a suporta penalități, în termen de 7 zile calendaristice de la intrarea în posesie a produsului. Aceasta înseamnă că, în perioada relevantă, dacă vă răzgândiți sau decideți din orice alt motiv că nu doriți să primiți sau să păstrați un produs comandat, ne puteți notifica cu privire la decizia dvs. de a anula contractul. Înainte de returnarea produsului va trebui să ne informați în scris la adresa de e-mail contact@workoutsbyclaudia.ro. Vă rugăm să includeți detalii despre comanda dvs. pentru a ne ajuta să o identificăm. Pentru acceptarea returului este necesar ca produsul să nu fie deteriorat, și să nu prezinte semne de uzură sau de folosire. După primirea coletului dumneavoastră și validarea returului, vom rambursa suma aferentă în termen de 10 zile lucrătoare prin metoda de plată folosită inițial la efecuarea comenzii. Nu acceptăm colete cu plata ramburs. Coletul trebuie bine securizat, produsele ambalate corespunzător pentru siguranța în timpul transportului. Costul de livrare al returului va fi suportat de către dvs.

ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR Prin accesarea, navigarea sau utilizarea WBC, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni și Condiții și tuturor legilor și reglementărilor aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, nu utilizați site-ul sau serviciile/ produsele WBC.