About

Claudia- Personal Coach

Am fost dintotdeauna pasionată de un stil de viață sănătos, dar am hotărât să fac o schimbare majoră în 2018. Mi-am făcut abonament la sală și de atunci nu am mai dat înapoi. Și pentru că mișcarea merge mână în mână cu dieta, tot acum aproape 6 ani am trecut la un stil de viață plant-based, high carb low fat, cu foarte mici excepții. În acest an mi-am obținut certificarea și pe nutriție (Plant Based Nutrition Certificate at Cornell University) și vreau să vă pot ajuta cât mai mult și în acest sens.
În tot acest timp am învățat foarte multe și conștientizez că mai am și mai multe de învățat. Am învățat de la antrenori personali, am învățat din online, workshopuri și cărți, am învățat mai ales din greșeli și de la voi, fetele mele. Iar experiența sarcinii și binecuvântarea de a fi mamă m-au învățat lucruri pe care nu le-aș fi înțeles niciodată. Cursul de Personal Trainer m-a convins că vreau să fac din această pasiune ceva special, să ajut cât mai multe persoane să adopte un stil de viață sănătos, să-și optimizeze condiția fizică și să-și îmbunătățească estetica corporală, avănd în vedere o abordare holistică. Trec printr-o perioadă de maxim entuziasm în viata mea și vreau să vă transmit tuturor good vibes only!

CERTIFICĂRI:

  • ANTRENOR PERSONAL CERTIFICAT
  • COACH PRE ȘI POST NATAL
  • INSTRUCTOR STRETCHING
  • NUTRIȚIONIST PLANT-BASED

Workouts By Claudia

Peste 1000 de fete s-au bucurat până în prezent de programele mele de antrenamente online! De ce programele mele sunt altceva? Pentru că vă învăt tot ce știu eu și vă învăț bine! Te aștept și pe tine în echipa mea dacă vrei să ai mai mare grijă de sănătatea ta, să-ți modelezi armonios corpul și să-ți schimbi mindset-ul!  Antrenamentele mele sunt special concepute pentru femei, potrivite și pentru nivel începător, pot fi făcute acasă, în aer liber sau la sală și au la bază stilul meu de antrenament: exerciții de bază din fitness cărora le-am pus o notă personală! Tot ce trebuie să faci este să dai play la videourile cu antrenamentele, să urmărești întocmai programele și să privești cum îți transformi viața! Garantez că oricine face exact ce vă învăț eu, are rezultate foarte satisfăcătoare, totul într-un timp relativ scurt! Join my team! Let’s Go!

Client Transformations

În viața mea nu am avut așa talie! Mulțumesc din suflet Claudia, dacă ai știi cât de bine mă simt!

Before& After 6W Training Challenge + 4w Glutes& Abs Challenge

De când am început acest Challenge, am zis: "Claudia o să fie mândră de mine!" Și tot la asta mă gândeam în timpul antrenamentelor.

Before& After 6w Training Challenge

Sunt super încântată de rezultat! Și am o poftă de viață de nu-ți vine să crezi! Toată lumea mă întreabă cum am reușit și te recomand cu drag!

Before& After 6W Training Challenge + 4w Glutes& Abs Challenge

Nu mă satur de programele tale! Cum mă simt și cum arăt după ele..pfai! Din Challenge în Challenge aș merge!

Before& After 4w AB Challenge + 4w Glutes& Abs Challenge